5 vaihetta parhaiden tefl-työpaikkojen löytämiseksi maailmanlaajuisesti

Aiotko opettaa englantia toisena kielenä ulkomailla? Listalla 5 tapaa, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi löytää suuri TEFL Job.

  1. Hanki pätevä TEFL-kurssilla. TEFL-kurssit eivät ole kaikki samat. Nyt on satoja kurssioperaattoreita ja erilaisia ​​kursseja, joten se on tullut hyvin hämmentävää tuleville TEFL-opettajille. Parhaiten maksettavien TEFL-työtehtävien kohdalla on vain 2 todistusta, jotka ovat arvokkaita: CELTA ja Trinity TESOL. Varmista, että kurssioperaattorin TEFL-kurssit ovat CELTAn tai Trinity TESOL: n akkreditoituja. Jos et tee työllistymismahdollisuuksia maailmanlaajuisesti, se rajoitetaan. Kielikoulut ympäri maailmaa ovat korostaneet normejaan ja hankkimalla työpaikka vain syntyperäisen puhujan perusteella on vaikeampaa. Nämä kurssit maksavat välillä 700 – 1300 euroa (1000 – 1750 dollaria). Niiden on suoritettava vähintään 4 viikkoa ja niihin on sisällytettävä vähintään 6 tuntia opettajankoulutusta luokkahuoneessa todellisissa opiskelijoissa. Jos tarkastellulla kurssilla ei ole näitä asioita, se ei todennäköisesti ole CELTA tai Trinity TESOL. CELTA- ja Trinity TESOL -kurssit tulevat aina olemaan paras panostuksesi, jolloin pääsette parempaan parempaan TEFL-työmahdollisuuksiin maailmanlaajuisesti.
  2. Hanki työkokemusta kotimaassasi ennen kuin haet työpaikkaa ulkomaille. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa on paljon kesäkouluja, jotka tarvitsevat lyhyen ajan TEFL-opettajia ja yleensä hyväksyvät vastavalmistuneet opettajat niin kauan kuin heillä on Trinity TESOL- tai CELTA-todistus. Jos tämä ei ole mahdollista, voit aina vapaaehtoistyötä paikallisessa lukiossa tai korkeakoulussa. Tämä kokemus on erittäin hyödyllinen ansioluettelossasi, kun haet ulkomaan työpaikkoja. Se lisää myös luottamusta ja auttaa päättämään, onko englannin kielen opetus ulkomailla sopiva sinulle.
  3. Ota aikaa kirjoittaessasi ansioluettelosi. Varmista, että räätälöit sen opetuskokemuksillesi ja sopivuuksi opettajaksi. Sisällytä valokuva tai jopa linkki YouTuben videolle itsestäsi. Mitä enemmän innostuneita ja lähestyttäviä näytät, sitä paremmat mahdollisuutesi. Koulut vaativat usein opettajien vähintään vuoden kestäneen sitoutumisen, joten korostakaa, että olet valmis tekemään tämän. Älä unohda sisällyttää yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.
  4. Ajattele tarkkaan, missä haluat opettaa. Ulkomailla asuminen voi vaihdella suuresti maasta toiseen. Jotkut maat voivat olla varsin rajoittavia verrattuna länteen. Et halua puristaa enemmän kuin voit pureskella ja päätyä kulttuuri-iskuun kahden viikon kuluttua. Jos tuntee vähemmän jännitystä, kokeile jonnekin lähelle kotoa etukäteen, ennen kuin heilutat enemmän eksoottisiin paikkoihin. Lue matkaoppaita ja online-raportteja opettajilta jo sinne, ja ole rehellinen itsellesi siitä, mitä voit todella selviytyä.
  5. Etsi TEFL työpaikkoja verkossa. Varmista, että teet tutkimustesi ennen hakemusten hakemista. Lue lisää koulusta katsomalla verkkosivuillaan ja pyytämällä neuvoja muiden verkkofoorumeiden opettajille. Siellä on häikäilemättömiä työnantajia, joten kannattaa tehdä tutkimustasi.

Onnea!