Harva vinkkejä etsimään työpaikkoja verkossa

Vaikka lyhyen aikavälin työpaikkojen etsiminen verkossa voi olla kätevää, se voi olla myös turhauttavaa ja joskus vaarallista. Monissa tapauksissa hakulausekkeesi palauttavat merkityksettömiä tuloksia ja usein on hyvin vaikeaa saada vastauksia sovellettuihin työpaikkoihin. Se on usein odotettavissa, koska et voi olla ainoa hakija, ja palkkaaminen johtaja tai HR osasto ei ole vielä nähnyt tai lukea online-sovelluksen.

Muista, että voit parantaa onnistumismahdollisuuksia, kun etsit työpaikkoja verkossa:

Saatat joutua muokkaamaan tai tarkentamaan hakumenetelmääsi. On tärkeää käyttää sopivimpia avainsanoja. Jos etsit työpaikkaa sushi-kokkeilijana Floridassa, se tulee olemaan tehokkaampaa, jos syötät tarkempia hakutermejä, kuten ”sushi-kokki Floridassa”. Entertaining ”Chef Florida” tekee hakukoneista keskittyä palauttamaan paikkaperusteisen sisällön.

Sinun on oltava melkein selvillä siitä, mitä tarpeitasi on ja välittää ne sovelluksissasi. Vaikka tarpeitasi ei ehkä sovi täsmälleen työnantajan tarpeisiin, sinun on myös oltava tietoinen siitä, että kompromissi saattaa olla tarpeen. Sinun pitäisi myös tehdä kaikki yritykset välittää tämä viesti mahdollisille työnantajille. Vaikka saatat haluta, tarkka korvaus tai työaika, muistan, kaikki on neuvoteltavissa.

Kun etsit Lyhyen aikavälin työpaikkoja, muista, että jatko on edelleen ratkaiseva, ja se on pidettävä ajan tasalla. Jos haet eri työpaikkoja verkossa, on hyväksyttävää olla eri versioita, jotka korostavat eri asentoja, jotka sopivat paikkaan.

Säästä aikaa käyttämällä Aggregaatiotyö-sivustoja. Sen sijaan, että voit lähettää hakemuksia eri työnhakukoneille, voit lähettää pyynnön yhdelle sivustolle, joka indeksoi eri työasemaportaalia ja yrityksen verkkosivustoja ja yhdistää tiedot ja julkaisee ne yhdelle portaalille. Voit säästää paljon aikaa ja olla paljon tehokkaampi.

Ole rehellinen täyttämällä sovelluksia verkossa ja varmista, että tietosi pysyvät yhdenmukaisina. On hyvin yksinkertaista ristiinviittaus ja määritellä minkä tahansa tiedon todenperäisyys, koska tieto nyt tallennetaan sähköisesti.

Rekisteröidy hälytyksiin. Sen sijaan, että käytät työaikoja verkossa, voit saada ilmoituksen kaikista työpaikoista, jotka täyttävät asetetut kriteerit ja parametrit. Sinun vastuullasi on siis seurata mahdollisimman pian.

Varmista, että voit ottaa yhteyttä oikeisiin yhteystietoihin. Monia mahdollisuuksia on menetetty, koska mahdollisia työnhakijoita ei voitu ottaa yhteyttä. Matkapuhelin saattaa olla sopivampi kuin maa-alue, ja helposti tavoitettavissa oleva sähköpostiosoite voi olla omistettu työnhakuun.

Havaitut menetelmät parantavat laatua ja tuloksia, jotka palautetaan työnhakutoiminnoista. Voit oppia paremmin hyödyntämään aikasi. Parempi ajanhallinta auttaa sinua tuottamaan tuottavampia paitsi työnhaussa myös monilla muilla elämänalueilla.